DSD de Luxe - Importator Romania Skinformula.ro

Comenzile livrate in toată lumea!

DSD de luxe
LOGO DSD

Am filat aurul folosind minerale terapeutice și am selectat ingrediente de speciale, astfel încât produsele noastre sunt dovedite clinic că prezintă rezultate vizibile și se simt excelent pe piele.

DSD

Am filat aurul folosind minerale terapeutice și am selectat ingrediente de speciale, astfel încât produsele noastre sunt dovedite clinic că prezintă rezultate vizibile și se simt excelent pe piele.

F1

1. CĂDEREA PĂRULUI SEZONIERĂ

Cauza caderii parului sezoniere este neclara. Căderea sezonieră a părului afectează mai mult femeile decât bărbații. Aspectul părului nu se schimbă; se întâmplă contrariul atunci când există o problemă de căderea părului cauzată de alte motive. Parul densitatea este, de asemenea, menținută și nu există pierderi de volum. Durata este de obicei limitată la 1 sau 2 luni cel mult și după aceea părul crește din nou. Părul cade, dar în același timp păr nou începe să crească.

    GHID DE TRATAMENT:

   Peeling 1.3- Se palica peeling-ul pe toata zona scalpului si se maseaza usor, se lasa timp de 15 minute sa actioneze apoi se spala foarte bine cu apa.Se recomanda peeling-ul o data pe saptamana.

    Shampoo 7.1 – Se aplica pe par si se maseaza scalpul cu buricele degetelor apoi se spala. A doua aplicare se lasa sa actioneze timp de 3 minute. Se pot alterna produsele de curatare pentru rezultate mai bune.

    Masca 7.3: Se aplica pe lungimea firului de par dupa samponare, se lasa sa actioneze 3 minute si apoi se spala

    Lotiune 7.4 Se aplica o data pe zi(1/3 fiola) pe zona scalpului. De preferat se aplica seara. Nu se indeparteaza de pe zona scalpului. Se recomanda un program de minim 3 luni

2. Alopecia

Alopecia areata este o boală autoimună, în care sistemul imunitar presupune în mod eronat că propria piele este străină și creează anticorpi care atacă foliculii de păr, provocându-i să se micșoreze și să nu mai producă păr. Această afecțiune face ca părul să cadă brusc, rezultând pete complet netede, rotunde, de dimensiunea unei monede sau mai mari, pe scalp. Afecțiunea poate apărea în familii și poate afecta copiii și adulții vârsta, afectând de obicei pe cei sub 20 de ani. Stresul sever este o posibilă cauză a alopeciei areate, dar acest lucru este greu de demonstrat.

GHID DE TRATAMENT:
   PEELING 1.3: Aplicați peelingul pe întregul scalp și masați pe scalp, se lasa sa actioneze 15 minute si apoi se clateste. . Utilizați exfoliantul o dată pe săptămână.
   ȘAMPON 3.1 / 4.1: Se spală cu un masaj ușor cu vârful degetelor. Clătiți. A doua aplicare se lasa sa actioneze 3 minute. Pentru uz zilnic. Alternați șampoanele pentru rezultate mai bune.
   BALSAM 4.2: Aplicați pe părul umed pe toata lungimea, lasati timp de 3-5 minute sa actioneze apoi clatiti.
   ULEIURI ESENTIALE 3.4.5B: Aplicati aproximativ 15 picaturi direct pe scalp si masati usor pentru penetrarea completă a ingredientelor active. Nu clătiti. Utilizați in fiecare noapte.
   LOȚIUNEA 3.4.5A: Aplicați 1/2 din pipetă în fiecare dimineață în zonele afectate. Cura este recomandata 6 luni.

TRATAMENT DE ÎNTREȚINERE: 

   LOȚIUNEA 4.4.1: Timp de trei zile pe săptămână, aplicați loțiunea pe părul uscat sau umed, apoi ușor masați pe scalp. Se recomanda utilizarea pentru un minim de 3 luni, seara. Masați și nu clătiți.

3.EFLUVIU TELOGEN

Efluviul telogen este o alterare a ciclului de creștere a părului care declanșează o cădere bruscă și difuză a părului, dar este reversibilă. Se întâmplă când multe firele de păr care se află în faza de creștere intră simultan în faza telogenă. Proteine inadecvate în dietă Unii vegetarieni, oameni care urmează diete sau care exclud proteinele.  Când se întâmplă acest lucru, corpul unei persoane va ajuta la economisirea proteinelor prin mutarea firelor de păr în creștere în faza de repaus. Căderea masivă a părului poate apărea două-trei luni mai târziu. Această condiție poate fi inversată și prevenită prin mâncare adecvată de proteine. 

Contraceptive

Femeile care își pierd părul în timp ce iau pilule contraceptive au de obicei o tendința moștenită spre rărirea părului. Dacă apare subțierea părului, o femeie

poate să-și consulte medicul ginecolog cu privire la trecerea la o altă pastilă contraceptiva. Când o femeie încetează să mai folosească contraceptivele orale, poate observa că părul începe să cadă două sau trei luni mai târziu. Acest lucru poate continua timp de șase luni când se oprește de obicei. Acest lucru este similar cu caderea parului dupa nastere a unui copil.

Deficitul de fier 

  produce ocazional căderea părului. Unii oameni nu au suficient fier în dietele lor și unii pot să nu absoarbă complet fierul din dieta lor. Femeile care au perioade menstruale abundente pot dezvolta un deficit de fier. Continutul scazut de fier poate fi detectat prin teste de laborator și poate fi corectat prin luarea de pastile de fier. Chirurgie majoră/boală cronică Oricine are o operație majoră, care este un șoc extraordinar pentru organism poate observa căderea părului Condiția se inversează în câteva luni, dar persoanele care au o stare severă boala cronică pot avea o cadere a parului pe termen nelimitat.

Pecingine a scalpului

Cauzat de o ciupercă. Pecinginele incepe cu pete mici de descuamare care se pot răspândi și rezulta în păr rupt. Aceasta boala contagioasă este cea mai frecventă la copii și medicamentele orale o vor vindeca. 

Medicamente

Medicamentele eliberate pe bază de rețetă provoacă căderea temporară a părului unui mic procent de oameni. Exemple de astfel de medicamente sunt unele medicamente care diluează sângele, unele medicamente utilizate pentru a trata guta si artrita, unele medicamente pentru tratarea depresiei, unele medicamente pentru probleme cu inima și probleme de hipertensiune arterială și doze mari de vitamina A

GHID DE TRTAMENT

PEELING 1.3: Aplicați peelingul pe întregul scalp și masați-l usor, apoi se lasa sa actioneze 15 min, dupa timpul de actiune se clateste foarte bine. Utilizați produsul de exfoliere o dată pe săptămână.

ȘAMPON 3.1 / 4.1: Se aplica pe parul umed si se maseaza cu buricele degetelor. 

A doua aplicare lasati produsul să acționeze timp de 3 minute. 

Se poate utiliza zilnic. Se pot alterna șampoanele pentru rezultate mai bune.

LOȚIUNEA 3.4.5A: Aplicați zilnic pe zona scalpului 3-4 pipete cu un masaj ușor timp de 3 luni. Nu clătiti.

Tratament de intretinere:

LOȚIUNEA 4.4.1: Timp de trei zile pe săptămână, aplicați Lotiunea pe părul uscat sau umed, apoi masați ușor scalpul. Urmați acest tratament timp de 3 luni.

4. ALOPECIA POSTPARTUM

După travaliu și naștere, nivelurile de estrogen și alți hormoni scad rapid . În plus, nivelurile de cortizol rămân ridicate, iar la unele femei

hormonii tiroidieni se pot dezechilibra. Acest lucru creează o tranziție rapidă a foliculilor din faza de creștere și în faza de repaus. Adaugati asta cu

lipsa somnului, potențialul stres nutrițional și cerințele de îngrijire a unui nou-născut, o furtună perfectă pentru căderea părului. Implementarea devreme a unei rutine poate ajuta/reduce severitatea problemei.

GHID DE TRTAMENT

PEELING 1.3: Se maseaza peeling-ul pe zona scalpului apoi se lasa sa actioneze timp de 15 minute, dupa timpul de actiune se clateste foarte bine. Se recomanda utilizarea 1 data/ saptamana.

SHAMPON 4.1/ 7.1: Se maseaza usor cu buricele degetelor si apoi se spala.  A  doua shamponare se lasa sa acționeze  3 minute. Se poate utiliza zilnic. Se pot alterna shamponele pentru un rezultat imbunatatit. 

MASCA 4.3: Aplicati pe parul umed de la lungime pana la varfuri dupa samponare. Masați fibra si lasati sa actioneze 3 min. Emulsionați și clătiți

LOTIUNEA 3.4: Aplicati 1/3 fiola pe scalp pe parul uscat sau umed. Preferabil pe timpul noptii. Masați și nu clătiți. Utilizați zilnic timp de trei luni.

Tratament de intretinere:

LOȚIUNEA 4.4.1: Timp de trei zile pe săptămână, aplicați loțiunea pe părul uscat sau umed, apoi ușor masați pe scalp. Cura minima recomandata este de 3 luni.

5. PIERDEREA PARULUI IN MENOPAUZA

Fluctuațiile hormonale sunt responsabile pentru căderea părului în timpul premenopauzei și menopauzei.

Estrogenul și progesteronul mențin părul în faza de creștere, făcându-l să crească mai repede. Când nivelurile de estrogen și progesteron scad, creșterea părului încetinește și căderea părului devine mai pronunțată. De asemenea, organismul produce mai mulți androgeni în timpul premenopauzei și menopauzei, ca răspuns la pierderea de estrogen și progesteron. Androgenii micșorează foliculii de păr, care provoacă căderea părului. Interesant este că androgenii pot stimula cresterea parului si in alte părți ale corpului, cum ar fi fața.

GHID DE TRTAMENT

PEELING 1.3: Se aplica peeling-ul pe zona scalpului cu un masaj usor apoi se lasa sa actioneza timp de 15 minute. Dupa timpul de actiune se clateste cu apa din abundenta.  Se recomanda utilizarea o data/ sap.

ȘAMPON 3.1 / 4.1:  Se maseaza usor cu buricele degetelor si apoi se spala.  A  doua shamponare se lasa sa acționeze  3 minute. Se poate utiliza zilnic. Se pot alterna shamponele pentru un rezultat imbunatatit. 

BALSAM 4.2: Aplicați pe părul umed de la lungime până la vârfuri după șamponare. Se lasa sa actioneze 3-5 minute și clătiți bine.

Lotiuni

LOȚIUNEA 3.4: Aplicați o dată pe zi pe scalp (1/3 fiolă) și masați ușor, de preferință noaptea timp, 7 zile pe săptămână. Nu clătiti. Cursa minima recomandata este de 3 luni.

LOȚIUNEA 3.4.2: Pulverizați pe scalp (aproximativ 10 pulverizări) cu un masaj ușor la două zile timp de 3 luni. Nu clătiti.

Pentru a ajuta la întărirea rezistenței părului și pentru a crește grosimea părului:

LOTIUNEA 4.4: Se aplica o data pe zi pe scalp (1/3 fiola) dupa spalarea parului si se maseaza usor, 3 zile pe săptămână.

Tratament de intretinere:

LOȚIUNEA 4.4.1: Timp de trei zile pe săptămână, aplicați loțiunea pe părul uscat sau umed, apoi masați ușor scalpul. Cura minima recomandata este de 3 luni.

6. Afecțiunile tiroidiene

Afecțiunile tiroidiene apar atunci când glanda tiroidă fie nu produce suficient, fie produce prea multi hormoni (T3 & T4). Hipotiroidism: tiroida subactivă și hipertiroidism: hiperactiv glanda tiroida. Boala tiroidiană cu o tiroidă hiperactivă sau subactivă afectează creșterea părului ciclu și este corectată atunci când afecțiunea tiroidiană de bază este reglata. Ambele condiții pot provoca păr uscat, fragil sau subțire.

Ghid de tratament:

PEELING 1.3: Se aplica peeling-ul pe zona scalpului cu un masaj usor apoi se lasa sa actioneza timp de 15 minute. Dupa timpul de actiune se clateste cu apa din abundenta.  Se recomanda utilizarea o data/ sap.

ȘAMPON 3.1 / 4.1:  Se maseaza usor cu buricele degetelor si apoi se spala.  A  doua shamponare se lasa sa acționeze  3 minute. Se poate utiliza zilnic. Se pot alterna shamponele pentru un rezultat imbunatatit. 

BALSAM 4.2: Aplicați pe părul umed de la lungime până la vârfuri după șamponare. Se lasa sa actioneze 3-5 minute si se clateste bine.

Lotiuni:

LOȚIUNEA 3.4.1: Aplicați o dată pe zi pe scalp (1/3 fiolă) și masați ușor, de preferință noapteatimp, 7 zile pe săptămână. Nu clătiti. Cura minima recomandata este de 3 luni.

LOȚIUNEA 3.4.3A: Aplicați 2 sau 3 pipete, pe fiecare carare, direct pe scalp și masați părul și scalpul până când produsul pătrunde. Nu clătiti. Utilizați o dată la două zile timp de 3 luni.

LOȚIUNEA 4.4.1: Timp de trei zile pe săptămână, aplicați loțiunea pe părul uscat sau umed, apoi masați ușor scalpul. Urmați acest tratament timp de 3 luni. Tratament de intretinere. Pentru a ajuta la întărirea rezistenței părului și pentru a crește grosimea părului.

LOȚIUNEA 4.4: Aplicați o dată pe zi pe scalp (1/3 fiolă) și masați ușor, de preferință noaptea timp, 3 zile pe săptămână.

7. CADEREA PARULUI POSTFEBRIL

La câteva luni după ce au avut febră mare sau după ce s-au recuperat după o boală, mulți oameni au observat o cădere a părului vizibilă. Se întâmplă atunci când mai multe fire de păr  intră în stare telogenă a ciclului de viață. Dupa o stare febrila caderea parului  poate dura intre sase pana la noua luni înainte de a se opri. 

Ghid de tratament:

PEELING 1.3: Se aplica peeling-ul pe zona scalpului cu un masaj usor apoi se lasa sa actioneza timp de 15 minute. Dupa timpul de actiune se clateste cu apa din abundenta.  Se recomanda utilizarea o data/ sap.

ȘAMPON 3.1 / 4.1:  Se maseaza usor cu buricele degetelor si apoi se spala.  A  doua shamponare se lasa sa acționeze  3 minute. Se poate utiliza zilnic. Se pot alterna shamponele pentru un rezultat imbunatatit.  

BALSAM 4.2: Aplicați pe părul umed de la lungime până la vârfuri după șamponare. Lasati pt 3-5 minute sa actioneze, apoi clatiti bine.

LOTIUNEA 3.4.1: Se aplica o data pe zi pe scalp (1/3 fiola) si se maseaza usor, de preferință noaptea, 7 zile pe săptămână. Nu clăti. Se recomanda o cura de 3 luni de zile.

LOȚIUNEA 3.4.2: Pulverizati pe scalp (aproximativ 10 pulverizari) cu un masaj delicat, zilnic timp de 3 luni. Nu clatiti.

Tratament de intretinere:

LOȚIUNEA 4.4.1: Timp de trei zile pe săptămână, aplicați loțiunea pe părul uscat sau umed cu un masaj usor. Urmați acest tratament timp de 3 luni. Tratament de intretinere.

8. CADEREA PARULUI TRAUMATICA

Căderea traumatică a părului sau alopecia traumatică (cunoscută și sub denumirea de alopecie de tracțiune) se datorează utilizării aparatelor de styling ale parului precum: perii rotative, placi de indreptare, feon, pieptan fierbinte.  Folosirea acestor metode de styling pe o perioadă lungă de timp poate duce la căderea ireversibilă a părului (părul nu va crește înapoi). În timp ce vopselele de păr (care conțin parafenulendiamină (PPD)) pot provoca iritatie pe zona scalpului, căderea părului este neobișnuită din această cauză. Trichotilomania, de asemenea cunoscută ca tulburare de smulgere a părului, este o tulburare de comportament care afectează în principal adolescentii. Poate fi asociat cu alte afecțiuni de sănătate mintală, cum ar fi tulburare obsesiv-compulsivă, depresie sau anxietate. Această condiție provoacă îndemnurile recurente de a vă trage de păr, ceea ce duce la căderea părului.

Ghid de tratament:

PEELING 1.3: Se aplica peeling-ul pe zona scalpului cu un masaj usor apoi se lasa sa actioneza timp de 15 minute. Dupa timpul de actiune se clateste cu apa din abundenta.  Se recomanda utilizarea o data/ sap.

ȘAMPON 3.1 / 4.1:  Se maseaza usor cu buricele degetelor si apoi se spala.  A  doua shamponare se lasa sa acționeze  3 minute. Se poate utiliza zilnic. Se pot alterna shamponele pentru un rezultat imbunatatit.  

MASCA 4.3: Aplicati pe parul umed de la lungime pana la varfuri dupa samponare. Se lasa sa actioneze 3 minute apoi  clătiți.  

LOȚIUNEA 3.4.1: Aplicați o dată pe zi pe scalp (1/3 fiolă) și masați ușor, de preferință noaptea, 7 zile pe săptămână. Nu clătiti. Este  recomandata utilizarea pentru o perioada de minim 3 luni. 

LOȚIUNEA 3.4.5A: Aplicați 1/2 din pipetă în fiecare dimineață în zonele afectate. Se recomanda utilizarea pentru minim  6 luni.

9. Alopecia adrogenetica

Cea mai comună formă de cădere a părului la bărbați, numită și alopecie androgenetica. O afecțiune cauzată de o sensibilitate determinată genetic la efectele dihidrotestosteronului (DHT) în unele zone ale scalpului (tâmple și scalp frontal mijlociu). DHT scurtează faza anagenă a ciclului părului. Acest lucru se întâmplă împreună cu miniaturizarea foliculilor și produce progresiv fire de păr mai puține și mai fine. Se caracterizează printr-o linie de păr în retragere și căderea părului în partea de sus și din față a capului. Tratamentele par să funcționeze cel mai bine atunci când sunt inițiate devreme.

Ghid de tratament:

PEELING 1.3: Se aplica peeling-ul pe zona scalpului cu un masaj usor apoi se lasa sa actioneza timp de 15 minute. Dupa timpul de actiune se clateste cu apa din abundenta.  Se recomanda utilizarea o data/ saptamana.

SAMPON 3.1 / 4.1:  Se maseaza usor cu buricele degetelor si apoi se spala.  A  doua samponare se lasa sa actioneze  3 minute. Se poate utiliza zilnic. Se pot alterna samponele pentru un rezultat imbunatatit. 

Fazele tratamentului:

LOȚIUNEA 3.4.1: Se aplică o dată pe zi pe scalp (1/3 fiolă) și se masează ușor, de preferință noaptea, 7 zile pe săptămână. Nu clătiti. Cura minima  recomandata este de 3 luni.

LOȚIUNEA 3.4.3B: Aplicați o dată pe zi pe scalp (1/3 fiolă) și masați ușor, de preferință noaptea, 7 zile pe săptămână. Nu clătiti. Cura minima recomandat este de 3 luni.

LOȚIUNEA 3.4.4: Pulverizați o dată pe zi pe scalp (aproximativ 6-8 pulverizări) și masați ușor, de preferință noaptea, 7 zile pe săptămână. Nu clătiti. Cura minima recomandata este 3 luni.

LOȚIUNEA 3.4.2: Pulverizați pe scalp (aproximativ 10 pulverizări) cu un masaj ușor. Se recomanda utilizarea la doua zile timp de 3 luni.  Nu clătiti. Întrerupeți tratamentul timp de o lună, apoi reluați-l.

10. ALOPECIA DIFUZA LA FEMEI

FPHL este cea mai frecventă cauză de alopecie la femei și aproximativ o treime dintre femeile adulte experimentează căderea părului. FPHL apare ca urmare a miniaturizării neuniforme a foliculului de păr unității foliculare. Alopecia difuză este produsă de o reducere a numărului de fibre terminale per unitate foliculară. Calviția apare numai atunci când toate firele de păr din unitățile foliculare sunt miniaturizate și este un eveniment relativ târziu la femei. Impactul psihologic al FPHL poate fi redus și prin produse cosmetica  care îmbunătățesc aspectul părului.

 Ghid de tratament:

PEELING 1.3: Aplicați peelingul pe zona scalpului cu un masaj usor, lasati sa actioneze timp de 15 minute si apoi clatiti. Se recomanda utilizarea o data pe saptamana.

ȘAMPON 3.1 / 4.1: Se spală cu un masaj ușor cu vârful degetelor. Clătiți. Treceți la o secundă aplicarea si se lasa sa actioneze 3 min. Pentru uz zilnic. Alternează șampoanele pentru rezultate mai bune.

Fazele tratamentului:

LOȚIUNEA 3.4.1: Aplicați o dată pe zi pe scalp (1/3 fiolă) și masați ușor, de preferință noaptea timp, 7 zile pe săptămână. Nu clătiti. Cursul minim recomandat este de 3 luni.

LOȚIUNEA 3.4.3B: Aplicați o dată pe zi pe scalp (1/3 fiolă) și masați ușor, de preferință noaptea timp, 7 zile pe săptămână. Nu clăti. Cursul minim recomandat este de 3 luni.

LOȚIUNEA 3.4.4: Pulverizați o dată pe zi pe scalp (aproximativ 6-8 pulverizări) și masați ușor, de preferință noaptea, 7 zile pe săptămână. Nu clăti. Cursul minim recomandat este de 3 luni.

LOȚIUNEA 3.4.5A: Aplicați 2-3 pipete cu un masaj ușor la două zile timp de 3 luni.

SFATURI GENERALE !

O dietă echilibrată din punct de vedere nutrițional poate ajuta. Masajul scalpului stimuleaza grosimea părului prin întinderea celulelor a foliculilor de păr.Acesta ajuta produsule sa  patrund mai profund la nivelul scalpului. Evitați coafurile strânse, cum ar fi împletituri, cocuri sau cozi de cal. Laserul de nivel scăzut este este o formă sigură de tratament. Este folosit pentru a trata formele genetice de cădere a părului comună la bărbați și femei, alopecie androgenetică. Terapia cu laser de nivel scăzut se mai numește și terapie cu lumină roșie, laser rece, biostimulare și fotobiomodulare. 

Recomandare: 
8.0 DSD DE LUXE COMPLET: 2 pastile pe zi pe o perioadă de 3 luni.
F13

11. Căderea părului anagen

Căderea părului anagen, cunoscută și sub numele de efluviu anagen, este atunci când părul este ținut din crestere.

 Părul tău nu poate crește lung și este rupt. Căderea părului este bruscă și poate fi cauzata de următorii factori:

Tratamentul cancerului, cum ar fi chimioterapia, radioterapia sau medicamentele ce pot suprima sistemul imunitar.

Anumite tipuri de medicamente pentru tratarea cancerului vor determina oprirea divizării celulelor de păr. Pacientul poate pierde până la 90% din părul scalpului. Părul va recrește după încheierea tratamentului. Sindromul anagen scurt: o afecțiune moștenită în care copiii nu pot mentine parul lung.

Dacă căderea anagenă a părului este cauzată de medicamente, creșterea părului se va relua când medicamentul este oprit.

Ghid de tratament:

MASCA 4.3: Aplicati masca pe intregul scalp si lasati sa actioneze timp de 15 min. Clătiți bine. Se recomanda utilizarea o dată pe săptămână.

ȘAMPON 7.1: Spălați cu un masaj ușor cu vârful degetelor. A doua samponare se lasa sa actioneze timp de 3 minute si apoi se clateste. Pentru uz zilnic.

F14

12. CADEREA GENELOR

 Pierderea genelor poate apărea cu mai multe afecțiuni, inclusiv o varietate de boli ale pielii, unele medicamente, tulburări hormonale, anomalii metabolice, inflamații, toxine, tulburari psihiatrice  și boli autoimune. Dormitul cu rimel poate bloca foliculii de păr și poate cauza iritatii ale pielii si ca urmare slabiciune si pierderea genelor. Cauza principală a căderii genelor,  este slăbirea foliculilor de păr.

O modalitate grozavă de a face acest lucru ar fi folosirea produsului adecvat pentru gene, bogat în substanțe active care hidratează, regenerează și întărește genele. Un element important sunt și suplimentele alimentare cu nutrienți responsabili pentru creșterea și starea corespunzătoare a părului.

 

Ghid de tratament:

SER 3.4.6: Utilizați o dată pe zi, seara, înainte de culcare. Aplicați la baza genelor începând de la colțul interior al ochiului până la colțul exterior, de-a lungul bazei liniei genelor. Se recomandă utilizarea timp de cel puțin 8 săptămâni.

8.0 DSD DE LUXE COMPLET: 2 pastile pe zi pe o perioadă de 3 luni.

13. PITIRIAZIS Matreata uscata

Mătreața este o afecțiune a scalpului care provoacă apariția fulgilor de piele. Mătreaţă sau fulgii de piele sunt celule moarte ale scalpului care cad în mod natural de pe scalp.  Unii factori pot crește riscul de mătreață: modificări hormonale, cum ar fi pubertate, consum în exces de alcool, consum bogat în zahăr, picant sau sare, lipsa de nutrienți precum acizii grași și vitamina B, schimbările meteorologice, infectii fungice, afecțiuni medicale și niveluri de stres. Tinde să se întâmple mai des în lunile de iarnă, deoarece vremea rece și încălzirea interioară pot usca scalpul.

Spălarea frecventă a părului în apă fierbinte poate duce, de asemenea, la mătreața pielii uscate. Acolo poate fi și mâncărime.

Ghid de tratament:

PEELING 1.3: Aplicati peelingul cu un masaj usor pe toata zona scalpului si lasati-l sa actioneze 15 minute, apoi clatiti bine. Se recomanda utilizarea o data pe saptamana. În în caz de mătreață persistentă amestecați loțiunea 2.4 (aproximativ 6-8 spray-uri) cu peelingul 1.3 pentru a maximiza efectul efect.

ȘAMPON 2.1: Spălați cu un masaj ușor cu vârful degetelor. Se recomanda utilizarea samponului  10 zile in fiecare seara. Apoi alternați cu șamponul 5.1.

BALSAM 4.2: Aplicați pe părul umed de la lungime până la vârfuri după șamponare. Lasati produsul sa actioneze 3 minute si apoi clatiti.
În cazul părului lung, fragil sau deshidratat, folosiți mască 4.3 în loc de balsam sau serul 4.5.

LOȚIUNEA 2.4: Pulverizați pe scalp (aproximativ 10 pulverizări) cu un masaj ușor zilnic timp de 10 zile. Apoi utilizați de minim 3 ori pe săptămână timp de 3 luni. Lotiunea poate fi folosit o dată pe săptămână ca tratament preventiv.

14. Matreata seboreica

Mătreața seboreică este cauzată de descuamarea scalpului asociată cu seboree. Este caracterizata prin păr gras, strălucitor, cu solzi gălbui mai groși. Mătreața uleioasă poate provoca inflamații, eritem (roșeață a pielii) și mâncărime. Este adesea confundat cu alte tulburări precum dermatita seboreică sau psoriazis, care duc, de asemenea, la descuamarea pielii și a aspectului de mici fulgi albiciosi.

Ghid de tratament:

PEELING 1.3: Aplicati peelingul prin masaj usor pe toata zona scalpului si lasati sa actioneze 15 min, apoi clătiți bine. Se recomanda utilizarea o data pe saptamana.
În caz de mătreață uleioasă persistentă, amestecați loțiunea 1,4 (aproximativ 6-8 pulverizări) cu peeling 1.3 pentru a maximiza efectul.

ȘAMPON 2.1/ 1.1: Se spală cu un masaj ușor cu vârful degetelor, apoi se clateste. A doua samponare lasati sa actioneze 3 minute si apoi clatiti din nou.  Pentru rezultate mai bune se recomanda sampoane alternative. 

LOȚIUNEA 1.4: Pulverizați pe scalp (aproximativ 10 pulverizări) cu un masaj ușor zilnic timp de 10 zile. Apoi utilizați de minim 3 ori pe săptămână timp de 3 luni.

Lotiunea poate fi folosita o data pe saptamana ca tratament preventiv.

F17

15. SEBOREE

Seboreea apare atunci când glandele sebacee creează exces de sebum, făcând scalp gras. Sebumul atrage mai ușor murdăria si produce mătreață. În unele cazuri, glandele de sebum înfundă rădăcinile părului și pot provoacă căderea excesivă a părului și mătreața. Cauzele excesului de sebum includ  dezechilibre hormonale, unele boli interne, umiditate, alimentație.

Păr drept sau fin este mai probabil să pară gras decât părul creț sau des. Sebumul are un proces oxidativ mare care poate genera un miros urât.

Ghid de tratament:

PEELING 1.3: Aplicati peelingul pe zona scalpului printr-un masaj usor, lasati produsul sa actioneze timp de 15 minute si apoi spalati. Se recomanda utilizarea o data pe saptamana. 
În caz de exces de sebum, amestecați loțiunea 1.4 (aproximativ 6-8 pulverizări) cu peelingul 1.3 pentru a maximiza efectul antiseboreic.

ȘAMPON 1.1 / 5.1: Se spala scalpul cu miscari usoare cu buricele degetelor , clatiti. Repetati spalarea scalpului lasand de aceasta data produsul sa actioneze pe scalp timp de 3 minute. Clatiti. 

LOȚIUNEA 1.4: Pulverizați pe scalp (aproximativ 10 pulverizări) cu un masaj delicat zilnic timp de 10 zile. Apoi utilizați de minim 3 ori pe săptămână timp de 3 luni. Lotiunea poate fi folosita o data pe saptamana ca tratament preventiv.

16. DERMATITA SEBOREICA

La adolescenți și adulți, dermatita seboreică se prezintă de obicei sub formă de fulgi, grasă, pete eritematoase pe scalp, pliuri nazolabiale, urechi, sprâncene, piept anterior sau partea superioară a spatelui. Declanșatorii obișnuiți pentru dermatita seboreică includ: stresul, modificările hormonale sau boală, detergenți duri, substanțe chimice și săpunuri, vreme rece, uscată, unele medicamente.

La bebeluși, dermatita seboreică se numește cradle cap. Se poate prezenta ca alb gros sau scuame galbene grase la nivelul scalpului, este de obicei benign și se rezolvă spontan.

Ghid de tratament:

PEELING 1.3: Aplicați peelingul pe întregul scalp cu un masaj usor apoi lasati 15 minute sa actione, bdupa timpul de actiune clătiți bine produsul. Utilizați produsul o dată pe săptămână.

ȘAMPON 2.1/ 1.1: Se spală cu un masaj ușor cu vârful degetelor apoi se clateste. Continuați la a doua aplicare si lasati sa actioneze 3 minute. 

LOȚIUNE 1.4/2.4: Pulverizați pe scalp (aproximativ 10 pulverizări) cu un masaj delicat zilnic pentru o luna. Lotiuni alternative. Apoi utilizați de minim 3 ori pe săptămână.

 Lotiunile pot fi utilizate o dată pe săptămână ca tratament preventiv.

ULEIURI ESENTIALE 3.4.5B: Aplicati aproximativ 15 picaturi direct pe scalp si masati usor pentru penetrarea completă a ingredientelor active. Nu clătiti. Utilizați zilnic noaptea până cand îmbunătățirea este vizibilă, apoi utilizați de două ori pe săptămână.

*Bebeluși: Aplicați MASCA 4.3 pe întregul scalp și masați. Se lasa sa actioneze 5 min apoi clatiti. Utilizați de două ori o săptămână.

SFATURI GENERALE !

  Pentru a menține părul constant hidratat:

BALSAM 5.2.1: Tratament zilnic ușor. Pulverizați cu generozitate pe părul curat și umed, concentrând produsul 
pe lungimea firului de mijlocul firului de par până la vârfuri. Apoi se poate usca cu feonul.

  Pentru a hrăni părul fragil și încrețit:

SER 4.5: Ușor și cu absorbție rapidă. Aplicati pe părul uscat cu prosopul. Aplicați pe părul uscat pentru un plus de strălucire și controlul freezului.

  Pentru a reconstrui structura internă a părului:

LOȚIUNEA 4.4: Aplicați ½ fiolă pe părul uscat cu prosopul de la rădăcini până la vârfuri. Lasati produsul să acționeze
 timp de 5 minute înainte de a utiliza orice tratament termic. Nu clătiti.

  Pentru a preveni iritarea scalpului și deteriorarea părului în timpul tratamentelor chimice:

LOȚIUNEA 5.5.1: Se amestecă conținutul a ½ flacon în amestecul de oxigenat cu vopsea, sau oxidant și continuați cu aplicarea obișnuită. 
După spălarea părului aplicați restul conținutului flaconului de la rădăcini până la vârfuri și nu clătiți.

  Pentru hidratarea și definirea părului creț:

BALSAM 5.2: Distribuiți o cantitate mică în palma mâinii și aplicați pe părul uscat sau umed începând de
la rădăcină spre varfuri. Pentru o distribuție uniformăse poate pieptana produsul. Nu clătiti.

17. PSORIAZIS

Psoriazisul este o boală autoimună de lungă durată, caracterizată prin pete de piele rugoasa. Aceste pete de piele sunt de obicei roșii, uscate, mâncărime și solzoase. La persoanele cu pielea mai închisă la culoare, peticele pot avea culoarea violet. Psoriazisul variază în severitatea de la pete mici, localizate până la acoperirea completă a corpului. Vătămarea pielea poate declanșa modificări ale pielii psoriazice în acel loc.

Ghid de tratament:

PEELING 1.3: Se aplica pe scalp si parul umed, o data pe saptamana, inainte de spalare. Masați, pieptănați și lăsați să acționeze 15 minute apoi clatiti.

ȘAMPON 2.1/5.1: Spălați cu un masaj ușor cu vârful degetelor. Clătiți.
Treceți la o a doua aplicare și lăsați-o să acționeze timp de 3 minute.

LOȚIUNE 2.4/5.5: Pulverizați pe scalp (aproximativ 10 pulverizări) cu un masaj zilnic timp de o lună. Lotiuni alternative. Apoi utilizați de minim 3 ori pe săptămână. Lotiunile pot fi folosite o data pe saptamana ca tratament preventiv.

ULEIURI ESENTIALE 3.4.5B: Aplicati aproximativ 15 picaturi direct pe scalp si usor masati pentru penetrarea completă a ingredientelor active. Nu clătiti. Utilizați zilnic în fiecare seara pana cand imbunatatirea este vizibila, apoi utilizați de două ori pe săptămână.

F20

18. PAR DETERIORAT

Deteriorarea părului apare atunci când factori externi (frecare, căldură și tratamente chimice dure, apă sărată, clor) atacă stratul exterior protector, cuticula părului lăsând crăpături în exteriorul acesteia. Odată crăpată, cuticula se ridică (sau se deschide), determinând părul să arate tern, uscat, încrețit sau fragil, făcându-l totodată mai predispus la deteriorare și rupere.

Ghid de tratament:

PEELING 1.3: Se aplica pe scalp si parul umed, o data pe saptamana, inainte de spalare. Se maseaza usor scalpul apoi se lasa sa actioneze 15 minute, dupa timpul de actiune se spala produsul.

ȘAMPON 5.1.1 / 5.1: Se spală scalpul facand un masaj ușor cu vârful degetelor apoi se clateste si se continua cu a doua aplicare, se lasa sa actioneze 3 minute. Dupa timpul de actiune se spala bine parul. 

MASCA 5.3: Aplicati pe parul umed de la lungime pana la varfuri dupa samponare. Masați fibra și lăsați-o sa actioneaza 5 min, dupa timpul de actiune spalati bine parul. 

F21

19. COLORARE

Culoarea părului poate face părul mai aspru. Acest lucru poate provoca pierderea moleculelor de culoare de fiecare dată când părul se udă.

Culorile părului roșu tind să se estompeze mai repede, deoarece au cele mai mari molecule. Dimensiunea moleculei face mai dificilă pătrunderea profundă a vopselelor roșii în păr.

Pentru a ajuta culoarea să dureze mai mult și pentru a ajuta la menținerea sănătății părului recomandam urmatoarele:

  ȘAMPON 4.1.1 / 5.1.1: Se spală cu un masaj ușor cu vârful degetelor. Clătiți.
Repetati samponarea si lasati sa acționeze 3 minute.În cazul unei șuvițe foarte deteriorate, se recomandă alternarea cu un șampon fără sulfați (Medline Organic).

  MASCA 5.3: Aplicati pe parul umed de la lungime pana la varfuri dupa samponare. Masați fibra si lasati sa actioneze 5 min. Dupa timpul de actiune spalati bine parul.

  LOȚIUNEA 5.5.1: După spălarea părului se aplică restul conținutului  din flacon de la rădăcini la vârfuri. Lotiunea nu se clateste de pe par. 

DSD de Luxe este o companie specializată în producția și dezvoltarea produselor pentru îngrijirea părului și cosmetice dedicate problemelor scalpului. 

 

Începând cu lansarea brandului în 2011, angajamentul lor a fost să ofere soluții și tratamente pentru orice tip de disfuncție a părului și a scalpului, integrând cele mai avansate tehnologii și ingrediente active de ultimă generație în formulele produselor lor.

Echipa DSD de Luxe este compusă din departamente medicale, biochimice și biotehnologice, și este în permanență la curent cu ultimele progrese în domeniul tricologiei, asigurând cele mai bune soluții terapeutice pentru sănătatea părului.

Produsele DSD DE LUXE au efecte terapeutice intensive care tratează eficient toate problemele părului și diferitele tipuri de cădere a acestuia. Efortul depus pentru dezvoltarea produselor garantează rezultate vizibile, confirmate nu doar clinic, ci și de experiența vastă a specialiștilor în păr și a utilizatorilor din întreaga lume de mai multe decenii.


Gama de produse DSD de Luxe la SkinformulaGama Classic 

Produse cosmetice cu efecte terapeutice puternice care stimulează intens creșterea părului, reglează producția de sebum, controlează și elimină mătreața și îmbunătățesc structura părului deteriorat.

Gama Opium 

Produse cu niveluri ridicate de ingrediente active care contribuie la prelungirea fazei de creștere a părului, îmbunătățesc circulația sanguină locală și revitalizează foliculii de păr.

Gama Medline Organic 

Formule inovatoare ce includ factori de creștere patentati care influențează creșterea părului și extracte de plante care controlează excesul de sebum și detoxifică scalpul eficient.

Gama Skincare 

Oferă o gamă de îngrijire a pielii cu o linie dedicată, Matrixfill, formulată cu concentrații ridicate de ingrediente de înaltă calitate pentru rezultate optime, vizibile și de lungă durată.De ce să aleg produsele DSD de Luxe pentru îngrijirea părului în locul altor mărci disponibile pe piață? DSD de Luxe este un brand premium, care se distinge prin angajamentul față de inovație, formulele sale avansate cu ingrediente active și rezultatele dovedite clinic. Oferă soluții eficiente și de încredere pentru sănătatea și frumusețea părului tău.


Cum se diferențiază gama Opium în comparație cu alte produse pentru creșterea părului? Opium este special creată pentru a prelungi faza de creștere a părului prin stimularea circulației sanguine și revitalizarea foliculilor de păr, oferind o soluție eficientă pentru îngrijirea părului fragil sau subțire.Care sunt avantajele utilizării gamei Medline Organic pentru detoxifierea scalpului? Formulele noastre organice din gama Medline includ factori de creștere patentati și extracte de plante ce detoxifiază scalpul și controlează producția excesivă de sebum, contribuind la o sănătate optimă a părului.


Cum pot beneficia de efectele terapeutice ale produselor DSD de Luxe pentru păr?


Produsele noastre sunt formulate cu ingrediente active ce au demonstrat clinic capacitatea de a stimula creșterea părului, de a reduce căderea acestuia și de a îmbunătăți densitatea și aspectul sănătos al firului de păr.Pe SkinFormula.ro, găsești produsele care conferă părului tău sănătate și vitalitate vizibilă. Cu formule inovatoare și rezultate dovedite clinic, gama DSD de Luxe își propune să rezolve eficient toate problemele părului și scalpului. Alege produsele care se potrivesc părului tău!X