Comanda și preț

Prețurile afișate sunt finale. Prețul de pe factură va fi același cu prețul afișat pe site la momentul comenzii, la care se adaugă costurile de livrare. Stocul de pe site este actualizat la fiecare 24 de ore, insa confirmarea certa privind disponibilitatea produsului urmeaza sa fie anuntata catre client dupa plasarea comenzii telefonic sau prin email.
Pentru a finaliza comanda, utilizatorul va alege modalitatea de plată: ramburs (la livrare) sau prin credit card.

Comanda telefonica

Puteti comanda telefonic la +40-760-559-933 (Luni-Vineri: 09.00-20.00). Vom prelua datele dumneavoastra de facturare si adresa de livrare.

Ridicarea de la sediu se face doar dupa confirmarea telefonica!

Comanda pe e-mail

Puteti oricand comanda pe adresele de email office@SkinFormula.ro .Comanda dumneavoastra urmeaza sa fie preluata in 24 de ore. Mesajul dumneavoastra trebuie neaparat sa contina un numar de telefon la care sa va putem contacta, precum si datele de facturare, adresa de livrare impreuna cu produsul sau produsele dorite.

Comanda online

Non stop puteti plasa o comanda online.

Puteti adauga produsele in cos. Dupa adaugarea produselor in cos, in partea dreapta sus puteti verifica costul final si produsele selectate. Pentru a trimite comanda se apasa butonul “Plateste” urmand in continuare pasii prezentati in care selectati adresa de livrare, datele de facturare, dar si modalitatea de plata si livrare, la ultimul pas urmand finalizarea comenzii.

Modalitatea de livrare

Produsul este livrat la adresa stabilita de dumneavoastra in maxim 3-6 zile lucratoare, daca acesta se afla in stoc.
Transportul este asigurat de serviciul de curier rapid Fan Courier. Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Costul de livrare este afisat automat in functie de adresa introdusa.

Info: In cazul in care localitatea de livrare nu este centru Fan Courier se adauga taxa suplimentara de transport pentru km suplimentari. Acest lucru este comunicat telefonic inainte de a expedia comanda.

Modalitatea de plata
1. Plata cu numerar la livrare (ramburs) sau

2. Achitare cu credit card la momentul plasarii comenzii;

Conciliere clienți nemultumiți

Daca apar probleme cu o comanda puteti lua legatura la +40-760-559-933 sau office@SkinFormula.ro. Pentru sesizarile prin email vom raspunde in 48 de ore mesajelor dumneavoastra.

Litigii

Orice litigiu apărut în utilizarea serviciului SkinFormula.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată romane.

Contact: +40-760-559-933 | office@SkinFormula.ro
Copyright © 2021 EUMEDICAL CONCEPT CARE SRL (SkinFormula.ro)

Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului: 021/9551 www.anpc.gov.ro