Biofor Cosmetice - Importator Romania Skinformula.ro

Comenzile livrate in toată lumea!

Biofor

BIOFOR se specializează în soluții terapeutice pentru îmbunătățirea aspectului estetic al pielii. Produsele sunt dezvoltate de biologul și cercetătorul de piele Ronit Segev BSc, MA, și sunt fabricate în Israel. Produsele Biofor oferă rezultate rapide și vizibile în: Îngrijirea și restaurarea pielii, Semnele îmbătrânirii, Acnee și post-acnee, Hiperpigmentare, Cicatrice și imperfecțiuni ale texturii pielii, Comedone și altele.

Hiperpigmentare & Iluminare

2469829

ACNEE

2469829

BIOLOGIC

2469829

Produse pentru barbați

2469829

Seturi-Kituri

NEW-SKIN-1200x1200
2469829

Biofor este o companie de cosmetice premium fondată în Israel, înființată în 2006 de către Ronit Segev, biolog și cercetător în domeniul dermatologiei, cu o experiență vastă în dezvoltarea soluțiilor estetice avansate. Misiunea brandului este să ofere soluții eficiente și rapide pentru a îmbunătăți vizibil sănătatea și aspectul pielii, chiar și după înaintarea în vârstă.

Produsele Biofor sunt recunoscute pentru concentrațiile lor ridicate și acțiunea rapidă în obținerea rezultatelor. Dezvoltate și fabricate în Israel, acestea sunt disponibile exclusiv prin site-uri de cosmetice specializate, ca skinformula.ro. 

 

Skinformula, Importator Romania Biofor

 

Gama de cosmetice Biofor include soluții terapeutice pentru îngrijirea și rejuvenarea pielii, combaterea semnelor de îmbătrânire prematură, gestionarea acneei și a semnelor post-acnee, corectarea hiperpigmentării, a cicatricilor și a imperfecțiunilor texturii pielii. 

Fiecare formulă este concepută pentru a oferi rezultate rapide și vizibile pentru tenul tău.

Biofor oferă o gamă de soluții avansate pentru îngrijirea pielii, special create pentru a trata eficient diverse probleme ale tenului. De exemplu, crema hidratantă Skin Active combină peptide active, extracte de plante cu efect de stimulare a colagenului și antioxidanți din uleiuri vegetale pentru a oferi rezultatele promise.

Produsele anti-îmbătrânire precum Renew și Renew Plus sunt apreciate pentru capacitatea sa de a rejuvena pielea, de a reduce ridurile și petele pigmentare care pot apărea odată cu înaintarea în vârstă, oferind o piele mai luminoasă și uniformizată.
Renew Plus adaugă componente clarifiante pentru o abordare completă a rejuvenării tenului. În plus, gama Pro Lift, cu seruri bogate în peptide și antioxidanți, promovează regenerarea și protecția pielii împotriva factorilor de stres ambientali, contribuind la un ten mai ferm și mai luminos, reducând semnele vizibile ale îmbătrânirii.
Cum pot beneficia de produsele Biofor? 

 

Produsele Biofor sunt disponibile exclusiv prin cosmeticieni și terapeuți autorizați, care oferă evaluări personalizate și monitorizare constantă a tratamentului. Acestea sunt disponibile pe skinformula.ro, împreună cu serviciul nostru de consultanță pentru tenul tău.Ce tipuri de probleme ale pielii pot fi tratate cu produsele Biofor? 

 

Biofor oferă cosmetice premium specializate pentru tratamente pentru hiperpigmentare, riduri fine și de expresie, acnee, cicatrici și imperfecțiuni ale texturii pielii.Sunt produsele Biofor sigure pentru toate tipurile de ten? 

 

Da, produsele Biofor sunt dezvoltate pentru a fi eficiente și sigure pentru diverse tipuri de piele, fiind recomandate de către specialiști în dermatologie și cosmetologie.Care sunt principalele beneficii ale utilizării produselor Biofor? Utilizarea în rutina zilnică a produselor Biofor ajută la îmbunătățirea texturii pielii, reducerea semnelor de îmbătrânire și a imperfecțiunilor, oferind rezultate vizibile și durabile.


Care sunt ingredientele active cheie din produsele Biofor și cum contribuie acestea la îmbunătățirea sănătății pielii?

Produsele Biofor sunt formulate cu ingrediente active precum peptide, extracte vegetale de înaltă calitate, antioxidanți și uleiuri vegetale. 

 

În magazinul nostru online vei găsi produse pentru toate tipurile de piele, dedicate femeilor șii bărbaților care își doresc o piele îngrijită, protejată de îmbătrânire.
Descoperă întreaga gamă de produse Biofor pe skinformula.ro și alege tratamentul potrivit pentru problemele cu care se confruntă pielea ta.
X